86. Sunday Brunch at Trader Vic’s – Anantara Riverside Bangkok

วันอาทิตย์ที่ผ่านมาได้มีโอกาสไปทานที่ห้องอาหาร Trader vic’s ที่โรงแรมอนันตราค่ะ ( Marriot เก่า)

โดย  Trader Vic’s เป็นห้องอาหารมีสาขาทั่วโลก  และมีสาขาแห่งเดียวในเมืองไทยอยู่ที่ Anantara Bangkok Riverside Resort & Spa  ภายในห้องอาหารจะจำลองวิถีชีวิตชาวเกาะแถบมหาสมุทรแปซิฟิกสไตล์ Polynesian ค่ะ  ส่วนอาหารเป็นแนว international

ส่วนการเดิน ทางคือ สะดวกสบายมาก เตยมาโดย BTS ลงสะพานตากสิน  แล้วต่อเรือของโรงแรมค่ะ (ออกทุก 30 นาที)  หรือจะมาทางพระราม 3 ก็ำได้ค่ะ(แถวๆสะพานกรุงเทพค่ะ)

ไปดูรูปกันดีกว่าค่ะ…

หน้าห้องอาหารจะมีบาร์ค็อกเทลค่ะ  มีหลายแบบเลย รายละเอียดก็อยู่บนป้าย

เดินเข้ามาก็จะเจอไลน์ขนม (ลืมถ่ายห้อง + บรรยากาศมา  กรี๊ด)

Pastries

Apple tarts //Fruit tarts //Mango mousse //Raspberry cake //Fruit flan //Mille feuille
Fruit shooter //Peach tart //Strawberry Pavlov //Hazelnut slice //Forest fruit shooter 
Chocolate mousse // Seasonal fruit compotes //Mix Nut Pie //Assorted cookie //Blueberry pie //Cheese pie 

ไลน์ขนม2 คือ อีกมุม

FRUITS OF OUR FOREST

A selection of fresh local tropical fruits and imported stone fruits and berries

Local tropical
Pineapple, champagne melon
Honeydew melon, longon

Imported stone fruits and berries
Peaches, nectarines, raspberries, figs

FOR THE SWEET TOOTH

Chocolate station
Trader Vic’s famous chocolate fondues
A wide selection of hand made pralines

นอกจากนั้นยังมี

Crepes & Pancake  ( Orange,  Fresh Blueberry )

Bread Butter pudding Apple Crumble 

Soufflle  Chocolate

Ice creams ต่าง ๆ

mango and sticky rice

/

salmon varieties ;

House made smoked salmon
Beetroot cured salmon
Green tea infused salmon
Gin and lime marinated salmon
Smoked Salmon

Antipasto :

Ferranini cured meats
Prosciutto di Parma
Mortadella
Brescaola
Prosciutto cotto
Salami
Spice glazed cooked leg of Ham

Antipasto

such as :  Caprese salad (Tomato & Mozzarella)
Mushrooms in olive oil and lemon rind
Frittata with roasted vegetables
Marinated Ligurian olives
Baby boccocini with basil 
Marinated Artichoke hearts 

Caprese salad

Potato Salad

marinated seafood

FROM THE GARDEN

Cos lettuce, bacon, parmesan, croutons, egg
 Blue cheese, anchovies
Dressing – Garlic, olive oil, mustard, anchovies, parmesan, lea & perrins

Bread

FROM THE BAKEHOUSE

 Whole wheat rye and wheat loaves
Selection of house made breads, rolls and Flan Breads 
Croissant and Danish pastry 

Selection of  French gourmet farm house cheeses

Dim sum and pekking duck station

SOUP STATION

Tom Yam Goong
Lobster Bisque
Double boiled shark fin soup

Tuna Tartar and Salmon Tartar on Taro Chips

Food from the thai market

Mezze , Babaganoush, Taboulleh, Hommus
Moroccan Carrot Salad, Fatoush, Tzatziki, Mohammra, Pita Bread 

salmon, caviar, pancake

 Oysters

Sydney rock oysters
Pacific oysters
Giant Phuket flat oysters
Fine de Claire

Fresh seafood on ice

White Prawns
Blue swimmer crabs
Main Lobster
King Crab

Traditional garnishes

Chopped egg white, chopped egg yolk, capers
Chopped parsley, chopped shallots, lemon, lime
Buck wheat blini, sour cream

Sushi

Selection of hand rolled sushi
Californain rolls
Salmon, tuna, egg rolls, glazed eel
Himachi kingfish,

Sashimi

Salmon, tuna, mackerel, octopus
Himachi kingfish
Wasabi, pickled ginger, soy

——————————–

FOIE GRAS TROLLEY

Seared foie gras on Pear and fig “tarte tatin”
Ballotine of Foie Gras
Foie Gras and Duck Terrine
Whole Roasted Foie Gras with Black Truffles
Country style pork terrine
Duck Rilette
Melba Toast & Fruit Chutneys 

Fried rice

Steak Skewer

FROM THE GRILL

Australian Wagyu Tenderloin 
Australian Wagyu Strip Loin
Australian Wagyu Ribs
Australian Waguy Rump
Maine Lobsters

Salmon
White Prawns

PASTA STATION BY BRIO

TEMPURA STATION BY BENI HANA

Marinated Australian lamb cutlets
Jamaican spiced Jerk chicken wings
Giant tiger prawns
Trader Vics BBQ Ribs
Cheese Bings

TANDOOR TROLLEY

Kebabs 
Chicken Tikka
Condiments and Naan Breads

cocktail อร่อยค่ะ รสไม่แรง เก๋มากที่เอาซอร์เบต์มาราดเหล้า เลิฟ

เนื้อเทปัน ทำได้นุ่มมาก อร่อยมาก สมาชิกในโต๊ะประทับใจค่ะ

ฟัวกราส์ กรอบนอก นุ่มใน  ไม่เหม็นคาว ไม่เลี่ยน อร่อยเลิศค่ะคุณเจ้ ขอกดไลค์ให้

ไหมไทย วันนั้นพลาด ไม่ได้ชิม

อันนี้ก็อร่อย  เป็นซอร์เบส้มราดเหล้าราสเบอรี่

จานรวมๆ

ซาชิมิรวม สดได้มาตรฐานค่ะ

Martinis & oysters shooters

ปึ๋งปั๋งดีค่ะ

พาสต้า ไม่ได้ชิม  เค้าบอกจานนี้เส้นนุ่มดีค่ะ

คาโบนาร่ามาแบบครีมมี่

แซลมอนทาท่า อร่อยมากกกกก

ฟัวกราและลูกแพรเชื่อม

ปูอลาสก้าเฉยๆ ขี้เกียจแกะค่ะ

เนื้ออบอร่อยมากกกกกกก  อร่อยๆๆ  ซอสก็เข้มข้นกดไลค์ค่ะ

พวกโรลเฉยๆแหะ

cheese platter

smoke salmon อร่อยมากค่ะ

สะเต๊ะเฉยๆ

หอยแมลงภู่อร่อยค่ะ

Egg benedict

Roast beef and roast lamb

เป็ดปักกิ่งไม่อร่อยค่ะ

เนื้อเทปัน อร่อยมากจริงๆ

แซลมอนย่างอย่างเริดค่ะคุณเจ้  ต้องไปจัดนะคะนะ

Egg benedict ซอสหนูอยู่ไส

เฉยๆนะ

ทูน่าทาร์ทาอร่อยมากกกกกก

เครปไม่อร่อยอะ

ไอศกรีมมาสตาโปนอร่อยมาก

เค้กกกกกกก  โฮกกกกกกกกกกกกก

ทิรามิสุเฉยๆ พอกินได้ค่ะ

เอแคลร์ไม่ได้ชิม

ปิดท้ายด้วยลาเต้ร้อน  อิ่มอร่อยกลิ้งกลับบ้านค่ะ

.

สำหรับบุฟเฟ่ต์นานาชาติที่ห้องนี้  เตยแนะนำมากค่ะ  คุ้มค่าราคามาก เพราะบวก cocktail free flow ไปแล้วด้วย 

ส่วนความหลากหลายมีเยอะมาก  เดินตักจนไม่รู้จะตักอะไรคือเยอะไปหมด

ส่วนบรรยากาศก็ดีมากค่ะ  มีวงดนตรีสดเล่นขับกล่อมระหว่างรับประทาน พร้อมชมวิวริมแม่น้ำเจ้าพระยาไปพลาง ๆ โฮย เลิศศศศ

Trader Vics Sunday Brunch

Anantara Riverside Resort & Spa
1799++ includes free flow signature Mai Tai’s cocktails, draft beer, soft drinks & juices
2199++ includes a selection of wines.
For more information or reservations, call:+66-2-4760022

Advertisements

One thought on “86. Sunday Brunch at Trader Vic’s – Anantara Riverside Bangkok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s